Internet Krstarica - Srbija i Crna Gora (Jugoslavija) - Serbia and Montenegro (Yugoslavia)
 Pretraži:
 
Srbija i Crna Gora
Prado
Poslovni vodič "Info 027" - 2007.
info 027

Potpuno drugačije, izvan kod nas opšteprihvaćenih šablona, promovisan je novi, treći po redu, poslovni vodič INFO 027 u izdanju Marketing agencije "Prado". Nekoliko mladih Prokupčanki su svojim osmesima i izgledom lako privukle pažnju velikog broja slučajnih prolaznika u centralnoj gradskoj ulici, da zajedno sa predstavnicima medija i onima koji su dobili zvanični poziv pogledaju o čemu je reč:

- Sadržinski Vodič je znatno bogatiji od prethodnih i u njemu je predstavljeno preko stotinu preduzeća iz sve četiri topličke opštine. Osim prezentacije firmi, date su i osnovne informacije o Topličkom okrugu i njegovim privrednim i prirodnim potencijalima, a mogu se naći brojevi telefona svih važnih ustanova u Toplici, rekao je Slavoljub Ranđelović, direktor Marketing agencije "Prado" i glavni urednik Vodiča, posebno naglašavajući učešće Regionalne privredne komore Niš i partnerstvo u izdavanju poslovnog vodiča INFO 027.

Specifičnost ovog izdanja je, svakako, što je specijalni promoter Vodiča poznata glumica Katarina Radivojević. Pored već prepoznatljive vrhunske kompjuterske obrade i dizajna agencije "Prado" i štampe niškog "Bones Printa", Vodič je obojio majstor fotografije Radmilo Haxi Manić, slikama za koje je malo reći da su profesionalne.

foto    Promocija 1 Promocija 2 Promocija 3 Promocija 4