Internet Krstarica - Srbija i Crna Gora (Jugoslavija) - Serbia and Montenegro (Yugoslavia)
 Pretraži:
 
Srbija i Crna Gora
Prado
MARKETING

Originalne ideje i kreativna energija našeg marketinškog tima, omogućiće Vam bolje poslovanje i prepoznatljivost na tržištu. Uz našu pomoć informacija će najbrže i najbolje dopreti do korisnika Vaših proizvoda i usluga.
Mnogi misle da marketing agencije postoje samo da bi vam uzele teško zarađeni novac. Oni uspešni znaju da nije tako i da je ulaganje u marketing ulaganje u budućnost.
MI SMO TU ...
  • da Vas upamte!
  • da Vam se uloženi novac višestruko vrati!
  • da Vam konkurencija zavidi!

Mi imamo viziju!!!


"Info 027"
Poslovni vodič je namenjen kako žiteljima Toplice tako i svima koji žele da saznaju nešto više o njenoj privredi. Naravno, uz prepoznatljiv dizajn i visok kvalitet štampe.

U toku je izrada poslovnog vodiča "Info 027" za 2005 godinu.
Pored najvažnijih informacija o firmama iz Toplice u vodiču se nalaze i važniji telefoni: javnih službi, medija i udruženja.
Ne dozvolite da Vaše preduzeće ne bude predstavljeno u novom vodiču.


"Internet poslovni vodič"
Ubrzani razvoj tehnologije kao i potreba za brzom i tačnom informacijom dostupnom sa svakog mesta donela je novine u poslovanju i marketingu. Idite u korak s vremenom, reklamirajte se na internetu.

Internet poslovni vodič Vam omogućava da povećate posetu Vašeg sajta uz pomoć reklamnih banera i da predstavite Vaše preduzeće. Prednost vodiča je veliki broj poseta iz Topličkog okruga i pristupačne cene reklamiranja.

Posetite interet poslovni vodič:
www.info027.com
top