Internet Krstarica - Srbija i Crna Gora (Jugoslavija) - Serbia and Montenegro (Yugoslavia)
 Pretraži:
 
Srbija i Crna Gora
Prado
WEB DESIGN

Mi smo iskusni i kreativni, nudimo kvalitetna rešenja za Vašu web prezentaciju, brže i sa manjim troškovima od velikih kompanija.

Naše preduzeće se već nekoliko godina uspešno bavi izradom web prezentacija. Iako su u našoj sredini ulaganja u informacione tehnologije još uvek minimalna, razvojni tim je uspeo da na pravi način odgovori zahtevima tržišta.
Funkcionalnošću i dopadljivim dizajnom došli smo do klijenata. Zahvaljujuči entuzijazmu članova razvojnog tima i open source razvojnim alatima, koji odgovaraju i najkompleksnijim zahtevima u pogledu funkcionalnosti, uspeli smo da prilagodimo cenu razvoja web aplikacija malim i srednjim preduzećima.
Prvi korak je učinjen, u toku je širenje tržišta, povećanje kvaliteta i opsega usluga. Uz Vašu saradnju očekujemo da će proizvodi razvojnog tima Prado biti još kvalitetniji.

U razvoju navedenih projekata korišćeni su razvojni alati PHP i MySQL, kao i biblioteke klasa za PHP Smarty i PEAR.


Od naših rešenja izdvajamo:

Broker Nis
Internet prezentacija Brokersko dilerskog društva:
A.D. BROKER NIŠ
AMER-PROM
Predstavljanje kompanije Amer Prom, čija je delatnost proizvodnja i promet lekovitog bilja , proizvodnja čaja, dijetetskih proizvoda i sredstava opšte namene.
AMER-PROM, Vlahovo
Web Portal Opštine Prokuplje
Na adresi www.prokuplje.org.yu možete posetiti zvaničnu prezentaciju Opštine Prokuplje. Ovaj web portal je bio izazov, ne samo dizajnerskom delu tima već i programerskom, jer je veliki deo sadržaja prezentacije dinamički izmenljiv sa administracijom iz koje webmaster može ažurirati i dodavati sadžaj.
Posebno izdvojamo vesti koje osim mogućnosti detaljne pretrage arhive, nude moćni ali intuitivan web interfejs za ažuriranje.
Posle dvodnevne obuke, korisnik koji poznaje osnove rada na računaru može ažurirati sadržaj portala, što podrazumeva ažuraranje vesti, anketa, galerije fotografija i ostalih dinamičkih stranica na portalu.
ŠIK Kopaonik
Prezentacija jednog od največih prerađivača drveta u zemlji
ŠIK Kopaonik
Olimpic Inter-Trade
Na adresi www.oltrade.biz nalazi se prezentacija preduzeća "Olimpic", jednog od najuspešnijih u Opštini Prokuplje.
Pored informacija o preduzeću i kontakt stranica, prezentacija sadrži kompletan katalog proizvoda ovog preduzeča podeljen u kategorije proizvoda. Proizvode je moguće pretraživati po nazivu kao i po kategorijama, takođe se podaci o proizvodima mogu ažurirati pomoću web interfejsa.
Posebno izdvajamo smo u saradnji sa preduzećem "Olimpic" uradili verziju prezentacije koja je prilagođena za snimanje na CD ili druge medije, ali bez gubitaka funkcionalnosti tako da je i u toj verziji omogućena pretraga proizvoda.
top